Servicii Crazy Media Entertainment

Suntem moderni, dinamici, cu experienta si tinem pasul cu noile tendinte in domeniul publicitatii si al organizarii de evenimente pentru companii, punand accent pe calitate.

Serviciile oferite sunt: consultanta in publicitate/promovare, creatie , difuzare spoturi/reclame pe posturile de radio, difuzare spoturi/reclame pe posturile de televiziune, publicare machete publicitare in ziare, branding, corporate identity, productie de materiale publicitare (flyere, afise, mesh-uri, carti de vizita, etc), creatie website, consultanta in organizarea unui eveniment, organizare eveniment, sonorizare, filmare, fotografie, artisti, scena, lumini, efecte speciale si alte servicii personalizate.

Despre noi Crazy Media Entertainment

Compania colaboreaza cu posturile de radio si televiziune locale, regionale și nationale, dar si cu nume mari ale scenei, dj de renume, alaturi de care reusim sa asiguram necesarul unei campanii reusite si al unui eveniment reusit.

Vrei un eveniment la care doar visai?

Crazy Media Entertainment iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru un eveniment, fie ca este vorba despre o lansare de produs sau serviciu, fie ca este petrecerea de Craciun, fie ca seful planifica o „ieseala” pe undeva, noi suntem pregatiti sa ne pui la incercare.