Despre Noi

 

Crazy Media Entertainment

Suntem o agenție de publicitate full service, orientată către nevoia de vizibilitate a clienților săi, care a luat ființă în anul 2007, după ce o mică echipă de profesioniști, cu experiență în diverse paliere ale mass media, a decis să se reunească pentru a da naștere unor idei îndrăznețe pentru afaceri de succes.

Sloganul nostru este “Crazy Ideas for Crazy Success!” și rezumă astfel filosofia noastră de lucru, ce presupune abordarea unor idei out of the box, care să conducă către atingerea obiectivelor clienților noștri. Și asta deoarece, într-o lume marcată de consumerism și competitivitate, a comunica diferit înseamnă a comunica eficient!

Faptul ca suntem o agenție de media planning și media buying ne-a ajutat să le oferim clienților noștri o acoperire globală a serviciilor de care aveau nevoie, iar conexiunile din sfera mass-media a colegilor noștri ne-au permis de fiecare dată o operativitate apreciată de cei care ne-au solicitat serviciile. Astfel, ne dorim să găsiți în noi un partener de încredere, care să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele, la cel mai înalt nivel.

De ce Crazy Media Entertaiment?

  • Oferim consultanță tuturor clienților noștri pentru identificarea principalelor obiective și pentru a elabora un plan media optim, în concordanță cu publicul căruia ați decis să vă adresați.
  • Lucrăm în strânsă legătură cu profesioniști mass-media, colaboratori sau membri full time ai agenției Crazy Media Entertaiment, ceea ce oferă clienților garanția unui parteneriat de succes, cu rezultate vizibile pe termen mediu și lung.
  • Oferim servicii integrate, de la consultanță, planificare media și implementare a strategiei elaborate, prin diverse canale, astfel încât munca voastră să fie cât mai ușoară, iar relaționarea cu proiectul să se realizeze prin intermediul unei singure persoane, care are rolul de key account.
  • Te surprindem cu idei îndrăznețe pentru afaceri de success astfel încât tu să te diferențiezi de competitorii tăi și să te remarci prin originalitate, creație și calitate.
  • Crazy Media Entertainment devine astfel expresia unei agenții media full service de succes, care acoperă nevoile de vizibilitate și promovare ale clienților, cu acoperire națională. Te așteptăm să ne cunoaștem și să identificăm împreună principalele repere care ar trebui să îți ghideze activitatea pentru a fi vizibil în piață și a atrage cât mai mulți clienți!
gazduire web gazduire site hosting romania gazduire domenii gazduire site gazduire web wordpress vps romania servere vps servere dedicate server dedicat romania gazduire email hosting email domenii web cumpara domeniu .ro