Termeni și condiții

Termeni si conditii

Acest website este administrat si actualizat de catre S.C. CRAZY V MEDIA  SRL (denumita in continuare „CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT”).

Prezentul document cuprinde termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.crazymedia.ro (denumite in continuare „Termeni si conditii” sau „Contractul”), stabilind care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul acestui site („Utilizatorul”).

Folosirea acestui website, precum si a informatiilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre Utilizator a acestor Termeni si conditii. Prin utilizarea site-ului Utilizatorul este implicit de acord sa respecte Termenii si conditiile si, pe cale de consecinta, isi asuma ca va fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprinde in legatura cu site-ul si pentru eventualele prejudicii de orice natura pe care le-ar putea cauza prin nerespectarea intocmai a Termenilor si conditiilor.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului  a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor oferite prin intermediul site-ului constituie o acceptare in intregime si neconditionata de catre Utilizator a Termenilor si conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Regulile de utilizare a site-ului  pot fi modificate in orice moment de catre CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT, fara o anuntare prealabila a Utilizatorilor. Aceste reguli sunt, de asemenea, oricand accesibile pe site, in footer-ul acestuia (zona inferioara de meniu), astfel incat Utilizatorului ii revine responsabilitatea de a le cunoaste si respecta intocmai. CRAZY MEDIA ENTERAINMENT isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare in cadrul anumitor servicii ale website-ului (mentionate in mod explicit la respectivele servicii) care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a site-ului.

In masura in care incepand cu un anumit moment Utilizatorul nu mai este de acord cu modificarile aparute la nivelul Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului  si doreste sa renunte la contul creat pe site si la calitatea de abonat la newsletter-urile furnizate prin intermediul site-ului, sa isi anuleze contul realizat prin incarcarea datelor in formularele disponibile pe site, sau sa isi stearga complet datele personale stocate in cadrul platformei, precum si sa isi anuleze accesul la orice facilitate de pe site, Utilizatorul va transmite un e-mail pe adresa  office@crazymedia.ro , operata de catre CRAZYMEDIAENTERTAINMENT, solicitand sa fie sters din baza de date aferenta site-ului.

Prezentele conditii statueaza modul de folosire de catre Utilizatori a website-ului, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea din aceasta sunt guvernate de dispozitiile legii romane.

1. Materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului 

1.1 Drepturile asupra continutului site-ului

Intreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusive, dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul www.crazymedia.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Nume Site – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul www.crazymedia.ro.

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa office@crazymedia.ro, cu specificatia „In atentia redactiei”.

Orice persoane care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT, ci numai raspunderea persoanelor respective.

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

1.2 Limitarea raspunderii administratorului site-ului 

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail office@crazymedia.ro , pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodata, Utilzatorii trebuie sa aiba in vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu garanteaza:

 1. ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;
 2. ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
 3. ca informatiile sau serviciile de pe site-ul www.crazymedia.ro vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
 4. pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;
 5. ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Scopul site-ului  este acela de a furniza informatii de baza referitoare la serviciile de publicitate. Toate informatiile prezentate prin intermediul site-ului  nu reprezinta solutii personalizate, fiind furnizate exclusiv in scop informativ si/sau de divertisment, adresandu-se intr-o maniera accesibila tuturor Utilizatorilor preocupati de marketing/publicitate/promovare. Aceste informatii nu pot inlocui si nu inlocuiesc solutiile personalizate de marketing/publicitate/promovare pe care le oferim in urma unei consultari prealabile cu persoana indreptatita a negocia si contracta. Administratorul site-ului nu este si nu poate fi tinut raspunzator in niciun fel pentru punerea in aplicare de catre Utilizatori in mod necorespunzator a vreunei solutii oferite prin intermediul prezentului site. Prin intermediul site-ului www.crazymedia.ro CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT recomanda Utilizatorilor sa ne contacteze prin intermediul solutiilor desire pe site, pentru a putea fi analizate particularitatile cazului fiecaruia si a beneficia de solutii optime si corespunzatoare.

Prin urmare, informatia prezentata pe site nu poate substitui in niciun caz recomandarile transmise de catre profesionisti Utilizatorilor. Toate raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si/sau informativa si nu pot fi considerate, in nicio situatie, ca fiind asimilate unor solutii de specialitate.

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului www.crazymedia.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

1.3. Abonarea Utilizatorilor la newslettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la serviciile oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

2. Modificarea Termenilor si conditiilor

CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile cuprinse in Termeni si conditii sau Termenii si conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricarei facilitati oferite de site, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si/sau utilizarea in orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

3. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor site-ului si ale CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT, prevazute de Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila de catre parti. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a sediului CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT.

4. Politica privind utilizarea fisierelor de tip cookie

Aceasta politica se referă la cookie-urile din cadrul website-ului prezent, operat de catre de SC CRAZY V MEDIA SRL, si priveste modalitatea de utilizare a cookie-urilor pentru monitorizarea traficului si promovarea site-ului, asigurarea securitatii si afisarii corecte si completa a informatiei, desfasurarea in siguranta si conformitate cu obiectivele comunicarii a tuturor campaniilor de promovare publicate pe site, asigurand respectarea normelor si regulamentelor de protectie a datelor cu caracter personal si a dreptului la informare al oricarui utilizator al site-ului.

Acceptarea politicii ce cookie face posibila accesarea site-ului. Utilizatorul are dreptul de a opta, la accesarea site-ului, pentru neacceptarea politicii de cookies, acest lucru atragand dupa sine imposibilitatea de accesare a site-ului.

Site-ul foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor site-ului o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit unui website sa recunoasca un browser. Webserverul va recunoaste browserul pana cand cookie-ul expira sau este sters.

Fisierele de tip cookie  reprezinta date cu caracter personal în măsura în care acest instrument digital insumeaza date stocate in browserul utilizatorului, continand informatii despre navigarea pe internet, iar utilizarea mecanismului de tip cookie constituie un avantaj in folosul vizitatorilor site-ului. Cookie-ul stocheaza informatii importante care imbunatatesc experienta de navigare pe Internet (de ex.: setarile limbii in care se doreste accesarea unui site; pastrarea unui user logat in contul de webmail; securitatea online banking; pastrarea produselor din magazinul online in cosul de cumparaturi).

Astfel, prin introducerea unui cookie pe site-ul www.crazymedia.ro , va fi suficient ca un Utilizator sa se logheze pe site o singura data cu parola, castigand astfel timp pe parcursul navigarii pe pagina noastra. Daca utilizatorul respinge un cookie, poate sa utilizeze in continuare site-ul dar nu va beneficia de o parte dintre setarile acestuia.

Cookie-urile ne ajuta la urmarirea si segmentarea intereselor Utilizatorilor site-ului  pentru a intensifica experienta vizitarii site-ului nostru. Cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care Utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

 • personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc.) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni);
 • ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori;
 • permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta;
 • imbunatatesc eficienta publicitatii online.

In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii legate de acest subiect, ne puteti contacta la adresa de e-mail office@crazymedia.ro

4.1 Tipurile de cookies

Clasificarea cookies se face în funcție de durata de utilizare, rolul și sursa acestora, astfel:

 1. Cookie-uri în funcție de durata de utilizare
 2. de sesiune – acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze pana când utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau închide fereastra browserului (ex: în momentul logării/delogării pe un cont de webmail sau pe rețele de socializare).
 3. Persistente – acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (și în general depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv – cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți) – care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.
 1. cookie-uri în funcție de rolul acestora
 2. strict necesare – anumite cookie-uri sunt necesare pentru paginile de internet să funcționeze în mod corespunzător. Modulele cookie strict necesare vă permit să navigați prin site și să beneficiați de caracteristicile sale. Fără aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirecționarea automata la cel mai puțin ocupat server sau retinerea listei dvs. de dorințe.
 3. Funcționale – cookie funcționale înregistrează informații legate de alegerile pe care utilizatorii le fac și ne permit, de asemenea, operatorilor de site-uri să personalizeze site-ul conform cerințelor utilizatorului. De exemplu, modulele cookies pot fi utilizate pentru a salva preferințele legate de categorie/segment.
 1. Cookie-uri de performanta și analiza – cookies care oferă posibilitatea operatorilor site-urilor de internet să monitorizeze vizitele și sursele de trafic, modul în care utilizatorii interacționează cu pagina da de internet sau anumite secțiuni din pagina de internet. Informațiile furnizate de modulele cookie de analiza ajuta operatorii să înțeleagă cum folosesc vizitatorii site-urile și apoi să folosească aceasta informație pentru a îmbunătăți modul în care este prezentat conținutul oferit utilizatorilor.
 1. Cookie-uri de targetare și publicitate – cookie-uri care pot oferi posibilitatea de a monitoriza activitățile online ale utilizatorilor și de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite în scopuri de marketing. Spre exemplu, pe baza cookie-urilor pot fi identificate produsele și serviciile agreate de către un utilizator, aceste informații servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate către respectivul utilizator.
 1. Cookie-uri first party vs cookie-uri third party – fiecare cookie este creat de un anumit site, responsabil care plasează respectivul cookie.
 2. Cookie-urile first party sunt plasate de către domeniul Internet /site-ul web accesat de către utilizator (a cărui adresa apare în bara de adrese a browserului). Spre exemplu, dacă utilizatorul vizitează doc.ro , iar domeniul cookie-ului plasat pe calculatorul sau este doc.ro, atunci este vorba despre un cookie first party.
 3. Un cookie third party este plasat de către un alt domeniu Internet/site web decât cel accesat de către utilizator; acest lucru înseamnă ca site-ul web accesat conține și informații provenind de la un site web terț – spre exemplu, un banner publicitar care apare pe site-ul accesat.
 1. Conținut incorporat (butoane, aplicații și widget-uri de socializare). Paginile web permit implementarea unor butoane sau widgeturi de socializare de la un terț, care permit interacțiunea cu utilizatorilor cu site-urile ale căror butoane sau widgeturi de socializare sunt implementate. Interacțiunea utilizatorului cu butoanele sau widget-urile de socializare de la un terț permite terțului să colecteze unele informații despre acel utilizator, inclusiv adresa IP, informații din antetul paginii și informații despre browser.

4.2 Mod funcţionare

Fișierele de tip Cookies permit recunoaşterea echipamentului utilizatorului şi afişarea în mod corespunzător a paginii de Internet, adaptată preferinţelor individuale ale utilizatorului. Cookie-urile au rolul de a vă asigura o experiență de navigare web plăcută și sigură și de a vă oferi servicii complete. Concret, pe baza cookie-urilor avem posibilitatea de a :

 • Adapta prezentarea și afișarea site – ului în funcție de preferințele dvs. (limbă, rezoluție etc)
 • Crea statistici anonime, care nu presupun identificarea personai, bazate pe comportamentul dvs. pe site și de interesul manifestat pentru produsele prezentate. Aceste statistici ne permit să îmbunătățim structura și conținutul site-ului, astfel încât să vă oferim informațiile de care aveți nevoie.
 • Asigura măsuri de securitate web
 • Asigura transmiterea de informatii personalizate utilizatorului conform preferintelor acestora mentionate voluntar si explicit in cadrul site-ului

În general, datele despre activitatea de navigare pe Internet sunt colectate și analizate anonim. Dacă în urma acestei analize reiese un interes specific, un cookie este plasat în calculatorul Utilizatorului și acest cookie determina ce reclama vă primi utilizatorul, care se numește publicitate bazata pe interes.

Publicitatea bazata pe interes este un mod de livra reclame pe website-urile pe care le vizitați și de a le face mai relevante pentru interesele dumneavoastră. Interesele comune sunt grupate în funcție de activitatea de navigare desfășurată anterior iar utilizatorilor li se servește doar publicitatea care se potrivește cu interesele lor. În acest mod, publicitatea este relevanta și cat se poate de utila.

4.3 Tipuri de cookie-uri folosite de crazymedia.ro

Mai jos este lista detaliata a cookie-urilor și identificatorilor de dispozitive utilizate.

Aveți posibilitatea de a vă retrage consimțământul dat pentru utilizarea Cookie-urilor (cu excepția cookie-urilor necesare) la orice moment, prin schimbarea opțiunilor din setările de cookies corespunzătoare disponibile, specifice browser-ului utilizat.

Desigur, puteți seta browserul dvs. să blocheze și cookie-urile necesare însă Site-ul ar putea să nu funcționeze în mod corespunzător. De asemenea, dezactivarea și a altor tipuri de cookie-uri (decât cele necesare) ar putea să afecteze funcționarea sau experienta dvs. la utilizarea Site-ului.

4.4. Cookie-uri necesare

Modulele cookie strict necesare vă permit să navigați doc.ro și să beneficiați de caracteristicile sale. Fără aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirecționarea automata la cel mai puțin ocupat server sau retinerea listei dvs. de preferinţe.

4.5. Cookie-uri funcționale

Modulele cookie funcționale înregistrează informații legate de alegerile pe care le-ați făcut și ne permit, de asemenea, să adaptam Site-ul web pentru a se potrivi nevoilor și solicitărilor dvs.

4.6. Cookie-uri de performanta și analiza

Aceste tipuri de cookie ne ajuta să înțelegem cum utilizatorii folosesc crazymedia.ro. Folosim aceste date doar pentru a scopul îmbunatățirii serviciilor oferite prin intermediul crazymedia.ro.

5. Servicii de analiza prin Google Analytics

www.crazymedia.ro folosește Google Analytics, serviciu de analiza web a Google Inc., cu sediul în 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States

Google va analiza in numele nostru modul in care dumneavoastra folositi website-ul nostru. In acest scop, folosim, Cookie-uri de analiza. Informațiile colectate de Google în legătura cu folosirea crazymedia.ro de către dumneavoastră (spre exemplu, URL-ul de trimitere, paginile web din cadrul crazymedia.ro pe care le vizitați, tipul browserului dumneavoastră, setările de limba, sistemul dumneavoastră de operare, rezoluția ecranului) vor fi trimise unui server Google din Statele Unite, unde vor fi stocate și analizate; rezultatele corespunzătoare ne vor fi ulterior făcute disponibile într-o forma anonimizată. Google este certificat în conformitate cu standardele EU-US Privacy Shield, care asigura un nivel adecvat de protecție al datelor în ceea ce privește prelucrarea datelor de către Google în SUA.

Pentru mai multe informații despre Google Analytics vă rugam să consultați Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, și Google Privacy Policy, disponibile aici https://www.google.com/analytics/terms/us.html

Puteți să vă retrageți consimțământul privind analiza web în orice moment fie prin descărcarea și instalarea unui Browser Plugin oferit de Google.

6. Cookie-uri de targetare și publicitate proprii CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT

Publicitatea on-line gestionata de CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT

crazymedia.ro.ro face parte dintr-un grup de mai multe site-uri și aplicații din România: crazyfiesta.ro.

Ca parte a unei strategii unitare de promovare serviciilor tuturor site-urilor / aplicațiilor din România ce sunt gestionate de CRAZY MEDIA ENTERTAINMENT, utilizăm cookie-uri și tehnologii de targetare în scop publicitar pentru site-urile gestionate de noi.

Cookie-urile și tehnologiile de targetare pentru scop publicitar implementate de noi ne permit să colectam date de la persoanele care utilizează crazymedia.ro. Aceste date sunt apoi agregate pentru a crea segmente de utilizatori clasificați pe diverse categorii (creare de profiluri), fără însă a avea informații concrete privind identitatea utilizatorilor incluși în astfel de segmente. Aceste date ne permit apoi să furnizam utilizatorilor care corespund acestor clasificări publicitate bazata pe interes sau publicitate contextuala.

7. Publicitatea terților

crazymedia.ro permite și altor societăți să furnizeze materiale publicitare și să colecteze informații prin intermediul cookie-urilor sau a altor tehnologii similare (terțe părți) incluse în site.

Practic, aceste tehnologii de targetare care însoțesc mesajele publicitare afișate pe care le vad Utilizatorii le permit să monitorizeze cat de eficiente sunt mesajele publicitare afișate.

De asemenea, terții parteneri care afișează publicitatea pot să utilizeze și alte cookie-uri pe care le-au setat pe dispozitivul vostru când navigați și alte pagini de internet. Folosesc aceste date pentru a ști dacă ați vizualizat sau nu un anumit anunț publicitar sau pentru a vă identifica în baza lor de date și pentru a folosi ulterior aceste date pentru a vă servi alte tipuri de publicitate care ar corespunde intereselor dvs.

8. Plug-inuri de socializare

crazymedia.ro poate utiliza sau implementa plug-inuri rețelelor de socializare ale unor terți. În general, interacțiunea dvs. cu un plug-în oferă posibilitatea terțului să colecteze unele informații despre dvs., inclusiv adresa IP, informații din antetul paginii și informații despre browser.

crazymedia.ro a implementat următoarele butoane de socializare:

 • Facebook
 • Instagram
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Twitter

9. Cum se poate opri utilizarea cookie?

Aplicațiile folosite pentru accesarea paginilor web (browser, de exemplu) salvează Cookie-urile pe terminalul utilizatorilor de Internet în mod implicit.

Totuși, setările pot fi schimbate de dvs . astfel încât instalarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web. Informații detaliate despre modurile de administrare a Cookie-urilor sunt disponibile în câmpul de setări al browser-ului web.

Vă informăm că limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale modului în care sunt afișate paginile website-ului.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. Puteți opri plasarea cookie-urilor prin gestionarea consimțământului dumneavoastră, Cookie-urile necesare nu vor putea fi însă dezactivate din acest modul întrucât sunt necesare pentru funcționarea Site-ului.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Informații despre modul în care vizitatorii pot dezactiva utilizarea modulelor cookie de către Google, accesând Setările pentru anunțuri Google (http://www.google.com/ settings/ads?hl=ro ). De asemenea, le puteți indica utilizatorilor să dezactiveze folosirea modulelor cookie de către un furnizor terță parte, accesând pagina de dezactivare Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/what-are-my-options/ ).

Sfaturi pentru o navigare web sigură, bazată pe Cookies.

Cookie-urile NU sunt viruși și nu colectează date cu caracter personal.

Totuși, Cookie-urile pot fi utilizate în detrimentul utilizatorilor, de programele de tip Spyware. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, Cookie-urile pot fi folosite ca o formă de Spyware. Aplicațiile anti-spyware au rolul de a marca cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de scanare anti-virus/anti-spyware. Sistemul de securitate al serverelor site-ului nostru asigura utilizarea in siguranta si protejata a cookie-urilor si stocarea criptata, in siguranta a datelor disponibile in cadrul site-ului.

Browserele au, de asemenea, integrate setări de confidențialitate care oferă diferite nivele de acceptare a Cookie-urilor – precum perioada de valabilitate și stergere automată la încheierea unei sesiuni web.

Datorită flexibilității lor și faptului că majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc Cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea Cookie-urilor limiteaza accesul pe site-uri precum Youtube, Gmail, Yahoo, Facebook, Google.

De aceea, vă oferim câteva sfaturi care să vă asigure o navigare web sigură, prin intermediul Cookie-urilor.

 • Personalizați setarile browserului în ceea ce privește Cookie-urile.
 • Daca sunteți unicul utilizator al terminalului, puteți seta termene de expirare a Cookie-urilor prelungite.
 • În cazul în care nu sunteți unicul utilizator al terminalului, luați în considerare ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.
 • Instalați aplicații antispyware și faceți-le constant update.
 • Asigurați-vă că browser-ul folosit este mereu updatat, deoarece multe dintre atacurile bazate pe Cookies sunt posibile din cauza punctelor slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

10. Linkuri utile

Dacă doriți să afli mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandam următoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide (http://www.microsoft.com /info/cookies.mspx)

All About Cookies (http://www.allaboutcookies.org/)

Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor. Pentru a ințelege aceste setări, accesati sectiunile corespunzatoare policitii de cookies ale browserelor si platformelor online cu logare/inregistrare folosite.

Pentru solicitari sau detalii suplimentare in ce priveste politica de cookies ne puteti scrie folosind adresa de e-mail office@crazymedia.ro   

gazduire web gazduire website